måndag 29 april 2013

Jag är inte så bra på det här

Att blogga ska vara kul och just nu känner jag inte att det är så..

Men jag ska ändå försöka uppdatera lite. Just nu sitter jag på mitt rum i Viborg och har jätte mycket hemlängtan. Har varit här nere en månad nu, men nästa vecka få jag äntligen åka hem igen. Det är inte de att jag inte trivs här nere för det gör jag, jag trivs jätte bra faktiskt. Men jag är lite hemma kär och saknar min familj, mina vänner och Daniel. 

I skolan har vi påbörjat ett projekt där vi har fått varsin affär som vi ska ta bilder till. Jag fick en frisörsalong nere i byn och jag var nere och pratade med dem innan idag och pratade med dem. Vi har kommit fram till en ganska galen idée men jag tror de kan bli coolt när jag väl blir klar. 

I övrigt så har vi precis haft en fotoutställning i Århus, där vi ställde ut bilder ifrån vårt senaste projekt, personligt fotografi. Jag ställde ut åtta bilder, bland annat de fyra bilderna här under.
Jag tycker det är skitskoj att få beröm för mina bilder, jag älskar det. Men jag kan ändå inte rå för att få lite prestationsångest när jag får höra kommentarer som "kasta inte bort din talang" eller "du kommer bli något stort" för då känns det som att... Folk kommer bli besvika om jag inte lyckas (varför de nu skulle bli de egentligen?) mestadels jag själv, såklart. Jag vet att ingen menar något illa utan bara menar väl. ♥ Så don't get me wrong!


tisdag 2 april 2013

Här kommer jag.


Hallå där mina vänner!
Nu är jag tillbaka igen efter en välbehövlig bloggpaus. Inte för att det är jätte jobbigt att blogga men har haft en massa annat som kommit före. Vad har jag gjort senaste tiden då? Jo, jag har haft en skoluppgift som var lite mer fri så då passade jag på att gör den hemma i Sverige. Jag fick dessutom jobb på vallåsens skidanläggning. Så när jag inte jobbade eller gjorde min skoluppgift umgicks jag så mycket jag kunde med alla där hemma. Men nu är jag tillbaka i Danmark igen och jag har lovat att jag ska uppdatera lite oftare så ni ska kunna se vad jag har för mig här nere i Danmark. Hoppas ni har haft det bra, Kramar! :)